Söndag 20 mars 2011 och Solsidan

Nemen tjenare mannen! Vilka ska se solsidan ikväll? ;) Sista avsnittet!!
Imorgon är det måndag och jag längtar redan till fredag... haha så galet typiskt mig. Det är verkligen; Ugh, idag är det bara måndag, hm, det är i alla fall tisdag idag, wow det är redan onsdag! :O, Torsdag? Det betyder att imorgon är det FREDAG, tagga!!! HAHA! Jag lever verkligen för helgerna. Vardag är det värsta jag vet, men tyvärr nästan ingen kan fly ifrån. Men det är bara att göra det bästa av varje dag! :)

Nu ska jag ta och gå en promenad runt Djurgården, måste ju ut när solen skiner! 
Sen så ska jag göra det jag gör varje söndag, vilket är:
Plugga!
Tvätta håret!
Måla naglarna!

Haha, sen blir det såklart solsidan, älskar det! :D

Och ha en jättefin dag nu! 



*Dregel

Come on and get it before I change my mind

Inspiration...
En av vårens största sminktrend...
Go ORANGE!



Visst är du sjuk fräscht? Ska absolut köra på det i vår!

Jag har bestämt mig för att köra på en röd skinnjacka i den här stilen i år. Så nice med något annorlunda!



Stans ballaste tjejer??

REBECCA OCH FIONA!





De här brudarna kommer vi nog få höra mycket av den här våren/sommaren!



Saturday baby! Blogga...?

Oj, här har jag inte skrivit på ett tag! Men jag är så sugen på att blogga så det kittlas i fingrarna! ;) Förut så skrev jag så mycket om vad jag gjorde på dagarna, nästan exakt, men nu så är ju mycket mer rädd för att göra det :O Vet inte varför. Det är kanske är för att det är så annorlunda nu än nian... eller jag vet inte. Jag tycker att bloggvärlden har blivit så otroligt knepig och lite smått läskig. Att ha en blogg är ju nästan som att ha en tatuering (om det blir lite stor), jag har möt väldigt många som har sådana fördomar om människor som bloggar, det är bara; Bloggerska? Äckligt. Jag tycker inte alls att det stämmer egentligen. För att det finns ju bloggare som faktiskt skriver om vettiga saker. Det är inte riktigt min grej när det bara handlar om pengar, pengar,fika och alkohol. Men det kan vara kul att läsa om ibland såklart.
Men tänk när man vill ha ett vanligt jobb... så kommer man in där på anställningsintervjun och så säger chefen: Jag känner igen dig? (det är hon som bloggade om hur mycket hon söp och om hur mycket pengar hon hade) "Du kan ju inte jobba här, inte alls representativ för vårt företag": HUR HEMSKT SKULLE INTE DET VARA? :ODet där ska man nog vara lite försiktig med.
MEN sen om man har stora drömmar om t.ex att jobba med mode, så tror jag att det är KLOCKRENT att använda sin modeblogg som ett CV! Sjukt smart att blogga på en internationell bloggsida då också.

RSS 2.0